Verdensmat har Norges største krydderutvalg. Her finner dere mange kryddersorter fra de
Verdensmat

Hvalkrydder, 60g
Hval krydres oftest med kun salt og pepper i Norge. Men hvalkjøtt har også lenge vært en yndet råvare verden rundt. Denne kryddermiksen henter derfor inspirasjon fra gamle, utenlandske oppskrifter, samtidig som den bruker gammelnorske smaker som kvann.

Tapaskrydder, 40g
Tapaskrydder, eller “Smaken av Spania”, er krydderblandingen som tilføyer autentisk spansk smak til varmrettene

Stjerneanis, 22g
Stjerneanis er den vakre utgaven av anis. Smaksmessig er de to krydderene så like at de til dels kan erstatte hverandre.

Nellik, malt, 50g
Nellik i pulverform brukes mest i baksten i Norge – ikke minst i julebaksten. Men på kontinentet, og ikke minst i Asia, er nellikpulver også et mye brukt krydder til for eksempel kjøttretter.

Nellik, hel, 35g
Hele nellikspiker er blant de viktigste krydderene som drev handelen på Østen i århundrer. De er viden brukt i all verdens kjøkken, både i varmmat og desserter.

Sitronmelisse, 10g

Sitrongress, 18g

Ryllik, 14g

Pepper, hvit, hel, 55g

Oreganopulver, 40g

Mynte, 18g

Muskat, 60g

Laurbærblader, 7g

Korianderblader, 15g

Kjørvel, 12g

Karve, 52g

Kanel, malt, 45g

Kamilleblomst, 10g

Hyllblomst, 25g

Hvitløk, tørkede flak, 35g

Granatepleblomst, knust, 30g

Meksikansk fruktkrydder, 50g
